Finlandiya Vizesi - Finlandiya vizesi için gerekli evraklar

Vizenizi alırken sorun yaşamk istemiyorsanız bize gelin. Finlandiya Turist Vizesi başvurunuzda Vizeislemi.com olarak deneyimli kadromuz ile yanınızdayız. Gerekli olan belgeleri bize gönderdikten sonra biz belgelerinizi eksikliklere ve hatalara yönelik kontrol edeceğiz. Belgeleriniz tamam olduktan Finlandiya Vizesi konsolosluğuna başvurunuzu yapacağız. Şahsen yapmanız gereken başvurularda ise size danışmanlık hizmeti vererek sorunsuz bir şekilde vize almanıza yardımcı oluyoruz.

Vize Türü : Finlandiya Turist Vizesi
Belge Listesi ;
*1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Finlandiya Vizesi Başvuru Formu
*Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
*Antetli Kağıda Finlandiya Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orjinal)
*Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
*Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
*Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
*Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
*SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
*Maaş Bordrosu (fotokopi olabilir)
*Hesap Cüzdanı (fotokopi)
*Kredi Kart Fotokopileri
*İsim Detaylarınında Belirtildiği Davetiye ya da Onaylı Otel Rezervasyonları
*Uçak Rezervasyonları
*30,000 € (euro) Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Vize İşlem Süresi
: 3 İş Günü
Finlandiya Konsolosluk Bilgi ;
Hafta içi Başvuru günleri  : P.tesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma  - Vize İşlem Saatleri : 09:30 – 12:00
Hafta içi Vize teslim günleri  : P.tesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma  - Vize İşlem Saatleri : 13:00-15:00
Finlandiya Büyükelçilik Bilgi ;  
Hafta içi Başvuru günleri : P.tesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma  - Vize İşlem Saatleri : 10:00-12:00
Hafta içi Vize teslim günleri  : P.tesi,Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma  - Vize İşlem Saatleri : 312-4267422 numaralı telefonu arayıp yetkililerle 09:00-11:00 saatleri arasında görüşebilirsiniz.

Finlandiya
Not
: Yeşil Pasaport Sahiplerinden 90 Güne Kadar Kalışlarda Vize İstenmiyor.
*Konsolosluk verilen belgelerin dışında ek evrak talep edebilir.

Schengen (şengen) Ülkeleri Aralarında Yapmış Oldukları Anlaşmaya Göre Herhangi Bir Schengen (şengen) Ülkesinden Alınmış Multiple Vize Sayesinde Diğer Schengen (şengen) Ülkelerine de Giriş Yapabilmektedir. Schengen (şengen) Ülkelerinin Herhangi Birisinden Alınmış Olan Schengen (şengen) Single Vizeylede Sadece Vize Alınan Schengen Ülkesine Değil Diğer Schengen Ülkelerinden Birisinede Giriş Yapabilmektedir.Schengen Ülkelerinden Alınmış Single Vizede Dikkat Edilmesi Gereken En Önemli Husus Vize Alınan Schengen (şengen) Ülkesine Giriş Yapmaktır, Aksi Takdirde Vize Alınan Schengen (şengen) Ülkesine Giriş Yapılmayıp Başka Bir Schengen (şengen) Ülkesine Alınan Single Schengen (şengen) Vizesi İle Giriş Yapılırsa Vize Alınmış Schengen Ülkesinden Bir Kez Daha Schengen (şengen) Vizesi Alınamayabilir.

Arşivler

Copright Alanı text bilgileriniz & Copy 2013Finlandiya vizesi Hakkında Bilgi Alabileceğiniz Vize Platformu. | Site Haritası | Site Haritası | Site Haritası